16 Eylül 2013 Pazartesi

Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek olan DevFest İstanbul’13 de yazılım geliştiricilerini, öğrencileri ve iş dünyasını 2 Kasım 2013 tarihinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde bir araya getiriyoruz.

DevFest İstanbul’13, GDG İstanbul, İTÜ IEEE Öğrenci Kolu, GDG AnkaraGDG Eskişehir ve GDG Konya işbirliğiyle Türkiye’de düzenlenen ilk DevFest olma özelliği taşır.DevFest İstanbul’13 organizatörleri olarak farklı platformlardaki uygulama geliştiricilerini, aynı gün içinde gerçekleşecek oturumlarda bir araya getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Organizasyonun amacı, aktif olarak yazılım geliştirme sektöründe çalışan, farklı yazılım platformlarını kullanan ve teknolojik gelişmelerle ilgi duyan insanları DevFest İstanbul’13 de buluşturmak ve paylaşım sağlamak.
DevFest İstanbul’13′te oturumlar 3 ana başlıkta toplanıyor:
Mobil Teknolojiler: Android, Windows Phone, IOS, BlackBerry, Push Notifications, Unity3D, Gideros, Maps, Google Glass Entegrasyonu, HTML5 mobile development
Web Teknolojileri: Dart, Angular JS, Cloud, NodeJS, HTML 5, Go
Backend: Cloud Computing, NodeJS, MongoDB, Cloudera, Big Data, NoSql, Go
Bunların dışında yeni teknolojiler, yazılım mühendisliği metotları, proje yönetimi, analiz, test, yazılım yaşam döngüsü, kendi uygulamalarınız gibi aklınıza gelebilecek her konuda konuşmacı olabilirsiniz.
Konuşmacı olmak istiyorsanız buraya tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için: devfesttr.com
Organizasyon ekibi
Nerede bu festival?
Sorularınız için: info [at] gdgistanbul.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!